Događaji:


 

Prava Crna Gora


Vaga

Od 21. septembra do 20. oktobra

 

Pod uticajem Venere ovaj znak ima pozitivne osobine uravnotezenosti, opreznost, zatim voli pravdu i dobar je diplomata. Negativne osobine su mu neodlucnost, ne ume da bira i odvaja dobro i zlo i ponekad ispoljava sporost u resavanju poslovnih problema.

 

Čovek rodjen u znaku Vage je vrlo ljubazan i prijatan. Zeli da bude od pomoci svojim bliznjim i vrlo je drustven. Samocu nikako ne podnosi. Svadju ne voli, cak i onda kada je svadja neophodna posto bi u nekom monotonom i dosadnom zivotu stvorila uslove za promenu na bolje. To je covek rane jeseni. Veliki entuzijasta. Kada se necega prihvati onda je u stanju da se toliko tome preda i da i druge time zarazi. Ima izrazitu skolnost prema romantici, a raspolaze i sa dosta smilsa za umetnost. Zeli da zivot maksimalno iskoristi i da ga ucini sto boljim. Trazi i pronalazi nove oblasti koje bi ga zainteresovale. Skromnost je vrlina coveka rodjenog u znaku Vage. Ta osobina ga ipak moze dovesti do toga da bude neodlucan i da ne moze produziti posao ako ne dobije ohrabrenje od okoline. Obzirom da svaki posao prihvata sa velikom preduzimljivoscu i trudi se da ga zavrsi sto je bolje moguce, vrlo je cenjen od pretpostavljenih. Medjutim ima opasnosti da se u zivotu opredeli za posao koji mu, po njegovom psiholoskom i zodijakovom sistemu, ne odgovara. Njegova sposobnost i spremnost za rad moze ga dovesti do visokog polozaja, ali mu u tome obicno smeta sto nema dovoljno takta. Pored toga sklon je da pocinje poslove na vise frontova te da mu zbog iscrpljenosti bude nemoguce da u poslu postigne ono koliko stvarno moze.

 

Žena rodjena u ovom znaku voli da se oseca u svom elementu, porodici kao svoj gospodar i da u tome uziva. Druzeljublje kod nje je posebno izrazeno. Otmena je u ophodjenju sa okolinom. Voli eleganciju i ceni to isto kod drugih. Medjutim, sklone su da poveruju u sve sto se prica i u sta drugi veruju, nerazmisljajuci o ispravnosti toga. U ostalim osobinama mnogo je slicna coveku rodjenom u istom znaku. Moze pokazati i tvrdoglavost ako je u pitanju da promeni svoj stav o necemu.

 

LJUBAV I BRAK

 

Muskarac rodjen u znaku vage je vrlo neodoljiv za zene. Ali on toga nije svestan. Svadju nikako ne voli i ukoliko naidje na devojku koja je skolna svadji rastaje se bez reci. U braku moze se desiti da se radi svadje odbije od supruge i da dolazi kuci samo kad mora. Inace je kao bracni drug skoro poslovicno veran i samo ako zena - supruga odrzava mir u kuci on je nezamenljiv suprug.

 

Zena rodjena u znaku Vage je osetljiva i njeno raspolozenje zavisi od trenutne situacije. Ona ume da bira i ako joj se jos pruzi zato prilika ona ce znati da odabere za sebe takvog coveka koji ce joj pruziti maksimum srece i udobnosti. Njena jedina mana je promenljiva cud. Dok je u svakom drugom poslu vrlo solidna.

 

POSLOVNOST

 

Pod uticajem je Venere. Voli prijatelje, Venera ovde pokriva kucu u zodijaku u kojoj su prijatelji, ideali i teznje. Cesto im je najbolji prijatelj iz istog znaka. Iako vole prijatelje oni ih vrlo strogo odabiraju. Naklonjeni su Blizncima i Vodolijama zbog njihove sposobnosti da realizuju sve ono sto njihova atraktivna masta postavi. Strelac i Lav su previse nemirni narocito za njih. Jarac im odgovara jer deluje stimulativno i cini ih atraktivnijim. Zadovoljni su u drustvu sa Rakom, Skorpijom i Ribom. Samo kod poslovnih aranzmana najvise im odgovaraju Bik, Jarac i Devica.

 

ISHRANA

 

Zene iz ovog znaka imaju lep ten i skladnu figuru, ali i kod njih je razmena materija spora i ponekad imaju problema sa bubrezima. Preporucuje im se dijeta na bazi mleka.

 

PRAVA CRNA GORA

Stan Prodaja Herceg Novi

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Povoljno Putovanje

Zdravstveni Turizam Srbije

Neko Normalan Upoznavanje

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 2094   Danas   663   Juče   934     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik