Događaji:


 

Prava Crna Gora


Vaga

Od 21. septembra do 20. oktobra

 

Pod uticajem Venere ovaj znak ima pozitivne osobine uravnotezenosti, opreznost, zatim voli pravdu i dobar je diplomata. Negativne osobine su mu neodlucnost, ne ume da bira i odvaja dobro i zlo i ponekad ispoljava sporost u resavanju poslovnih problema.

 

Čovek rodjen u znaku Vage je vrlo ljubazan i prijatan. Zeli da bude od pomoci svojim bliznjim i vrlo je drustven. Samocu nikako ne podnosi. Svadju ne voli, cak i onda kada je svadja neophodna posto bi u nekom monotonom i dosadnom zivotu stvorila uslove za promenu na bolje. To je covek rane jeseni. Veliki entuzijasta. Kada se necega prihvati onda je u stanju da se toliko tome preda i da i druge time zarazi. Ima izrazitu skolnost prema romantici, a raspolaze i sa dosta smilsa za umetnost. Zeli da zivot maksimalno iskoristi i da ga ucini sto boljim. Trazi i pronalazi nove oblasti koje bi ga zainteresovale. Skromnost je vrlina coveka rodjenog u znaku Vage. Ta osobina ga ipak moze dovesti do toga da bude neodlucan i da ne moze produziti posao ako ne dobije ohrabrenje od okoline. Obzirom da svaki posao prihvata sa velikom preduzimljivoscu i trudi se da ga zavrsi sto je bolje moguce, vrlo je cenjen od pretpostavljenih. Medjutim ima opasnosti da se u zivotu opredeli za posao koji mu, po njegovom psiholoskom i zodijakovom sistemu, ne odgovara. Njegova sposobnost i spremnost za rad moze ga dovesti do visokog polozaja, ali mu u tome obicno smeta sto nema dovoljno takta. Pored toga sklon je da pocinje poslove na vise frontova te da mu zbog iscrpljenosti bude nemoguce da u poslu postigne ono koliko stvarno moze.

 

Žena rodjena u ovom znaku voli da se oseca u svom elementu, porodici kao svoj gospodar i da u tome uziva. Druzeljublje kod nje je posebno izrazeno. Otmena je u ophodjenju sa okolinom. Voli eleganciju i ceni to isto kod drugih. Medjutim, sklone su da poveruju u sve sto se prica i u sta drugi veruju, nerazmisljajuci o ispravnosti toga. U ostalim osobinama mnogo je slicna coveku rodjenom u istom znaku. Moze pokazati i tvrdoglavost ako je u pitanju da promeni svoj stav o necemu.

 

LJUBAV I BRAK

 

Muskarac rodjen u znaku vage je vrlo neodoljiv za zene. Ali on toga nije svestan. Svadju nikako ne voli i ukoliko naidje na devojku koja je skolna svadji rastaje se bez reci. U braku moze se desiti da se radi svadje odbije od supruge i da dolazi kuci samo kad mora. Inace je kao bracni drug skoro poslovicno veran i samo ako zena - supruga odrzava mir u kuci on je nezamenljiv suprug.

 

Zena rodjena u znaku Vage je osetljiva i njeno raspolozenje zavisi od trenutne situacije. Ona ume da bira i ako joj se jos pruzi zato prilika ona ce znati da odabere za sebe takvog coveka koji ce joj pruziti maksimum srece i udobnosti. Njena jedina mana je promenljiva cud. Dok je u svakom drugom poslu vrlo solidna.

 

POSLOVNOST

 

Pod uticajem je Venere. Voli prijatelje, Venera ovde pokriva kucu u zodijaku u kojoj su prijatelji, ideali i teznje. Cesto im je najbolji prijatelj iz istog znaka. Iako vole prijatelje oni ih vrlo strogo odabiraju. Naklonjeni su Blizncima i Vodolijama zbog njihove sposobnosti da realizuju sve ono sto njihova atraktivna masta postavi. Strelac i Lav su previse nemirni narocito za njih. Jarac im odgovara jer deluje stimulativno i cini ih atraktivnijim. Zadovoljni su u drustvu sa Rakom, Skorpijom i Ribom. Samo kod poslovnih aranzmana najvise im odgovaraju Bik, Jarac i Devica.

 

ISHRANA

 

Zene iz ovog znaka imaju lep ten i skladnu figuru, ali i kod njih je razmena materija spora i ponekad imaju problema sa bubrezima. Preporucuje im se dijeta na bazi mleka.

 

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Zdravstveni Turizam Srbije

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 2116   Danas   261   Juče   718     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik