Događaji:


 

Prava Crna Gora


Šta je to zodijak ?

 

 

To je zamišljen pojas koji obavija zemlju. Sastavljen je od 12 podjednakih delova, a svaki ima 30%. Znači krug od 360%. Svaki od ovih delova nazivan je po nekim od poznatih imena dvanaest znakova horoskopa.
Početak horoskopa je na prolećnu ravnodnevnicu, 21. Marta jer onda sunce ulazi u nulti stepen nebeskog znaka Ovna. Od ovog znaka nadalje ostali znaci slede u krug. Pored 12 znakova zodijaka postoji I 12 stacionarnih kuća koje nemaju imena nego su obeležena brojevima od 1 do 12. Svaka od ovih kuća predstavlja poseban odeljak u životu čoveka I odnosi se na njegove određene oblasti. Na primer prva kuća ste vi lično, sedma vaš partner, četvrta vaš dom itd. Na kuću utiče planeta koja utiče I na znak u kojem se ona nalazi. Na pitanje koji bi bio vaš znak, odgovor, to je znak u kome se nalazilo sunce u trenutku vašeg rođenja.
Ascendant je znak koji pada na vrh svake kuće I njegov položaj u odnosu na kuću koju “pokriva” u trenutku vašeg rođenja najvažniji je element prilikom sastavljanja horoskopa. Pored ovog, astrolozi tvrde da Mesec I Sunce igraju veliku ulogu svojim položajem u to vreme.
Pozicije planeta se mogu naci u dnevniku proračuna položaja u kojem se nalaze planete bilo kog dana u godini.
Da bi se jednom čoveku napravio potpuni horoskop potrebno je uzeti sve elemente, a to znači mora se znati položaj planeta, koja je kuća u pitanju I uzeti u obzir sve planete iz prostog razloga što su one u času rođenja tog čoveka sve bile na nebu.

Na pitanje sta je horoskop, odgovor astrologa bio bi ovakav: “Horoskop je astrološka slika neba registrovana u času rođenja deteta”. A da bi se horoskop sastavio mora se voditi računa o mestu I o sto tačnijem vremenu rođenja.

 

 

 

 

 

PRAVA CRNA GORA

Stan Prodaja Herceg Novi

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Povoljno Putovanje

Zdravstveni Turizam Srbije

Neko Normalan Upoznavanje

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 2123   Danas   692   Juče   934     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik