Događaji:


 

Prava Crna Gora


Raspored planeta

 

 

Iz ocrtavanja glavnih osobina planeta u zodijaku vidimo da po astrološkom tumačenju ima dobrih i loših planeta, odnosno zlotvora i dobrotvora. Dobrotvori su: Jupiter, Venera i oba svetla Sunce i mesec. Zlotvori su: Mars, Uran, Saturn, Neptun i Pluton. Merkur je neopredeljen jer može da bude dobar i loš zavisno od društva, to jest sa kojom je planetom vezan u horoskopu.

Obzirom da se u času rođenja deteta sve planete i zvezde nalaze u zodijaku sasvim je normalno da i sve stoje u nekoj vezi sa horoskopom tog deteta. Međutim da li će biti to dete u životu srećno, nesrećno, pametno ili zloćudno, zavisno je od toga koja je od ovih planeta najviše izražena u njegovom znaku horoskopa.

Svaki astrološki znak Zodijaka uvek stoji pod vladavinom jedne planete ali u tome istom znaku imaju uticaja i druge planete zavisno od daljine.

Znači planete se neprestano kreču, prolaze kroz znakove zodijaka, tako da dolazi do raznih zavisnosti i nezavisnosti između planeta, a te sve kombinacije se uzimaju u obzir za sastavljanje horoskopa. Svaki sat pripada jednoj planeti. Zato astrolozi i tvrde da je važan sat rođenja.

 

 

 

PRAVA CRNA GORA

Stan Prodaja Herceg Novi

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Povoljno Putovanje

Zdravstveni Turizam Srbije

Neko Normalan Upoznavanje

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 2184   Danas   753   Juče   934     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik