Događaji:


 

Prava Crna Gora


Rak

Od 21.juni do 20. jula

 

Pod uticajem Meseca I ostalih planeta koje su u momentu rodjenja bile u zavisnosti ovaj znak ima pozitivne osobine I to: istrajnost, strpljenje, vrlo osecajan I prefinjen duh kao I ubedljivost. Negativne osobine su: nepostojanost, zlopamtilo, pasivnost I prepustanje trenutnim osecanjima.

 

Covek rodjen u ovom znaku vrlo je romantican. Nije nikada zadovoljan svojim izgledom. Ta njegova osobina drugima nije jasna jer je covek ovog znaka simpatican, drustven I lep. Sklon je bogacenju. Pokazuje plasljivost u resavanju problema, ali je zato istrajan I odlucan u poslovanju. Voli stednju. Ako zeli da manifestuje otpor on to ne cini kao ljudi Ovna ili Lava vec mudro I pasivno. Vrlo je sentimentalan I u tom pogledu pokazuje veliko razumevanje za ljude oko sebe. Mnogo polaze na svoju cast I zbog toga, kao I zbog poslovnih uspeha moze dostici visok polozaj. Ne voli da slusa lazi. Ima vrlo razvijenu intuiciju, voli muziku I kucnu udobnost. Medjutim, ne moze se zatvoriti u cetri zida jer je nemiran. Lako se ne upusta u poslove I ne veruje, ali ako stekne kod neke osobe poverenje ili pocne nekome da veruje on je u tome istrajan pa cak u koliko ta prava osoba nije na putu.zbog navedenih osobina covek ovog znaka je promenljive srece u zivotu.

 

Zena ovog znaka je vrlo poslovna. Ima mnogo sanjalackog I prefinjenog u sebi. Puna je srdacnosti. Veoma osecajna I zbog toga vrlo tiha, te pogodna da slusa I razume svoje bliznje. U granicama mogucnosti ukoliko ne zadire njena pomoc drugima u njen licni zivot ona ce se uvek naci na usluzi I na pomoci. Zbog pristupacnosti omiljena je u drustvu I na poslu. Inteligentna I zabavljac drustva. Po spoljasnosti vitka I prgave naravi. Ovo su svojstva zene u ovom znaku.

 

LJUBAV I BRAK

 


Muskarac rodjen u znaku Raka veoma je romantican. Nije zadovoljan svojim izgledom I do mu daje kompleks nize vrednosti. Medjutim, to je uobrazeni kompleks jer on ima prilicno lepu liniju I cenjen je od strane zenskog pola. Kada se ozeni ima razumevanja za suprugu I decu. Vrlo je privrzen kuci. Njega nije dobro uvrediti jer ce danima biti utucen I sklon je da ne govori sa osobom koja ga naljuti nekoliko dana. Kada je neraspolozen najbolje je da ga ostavite samog. Ali zato kad je dobre volje on je nezamenjiv zabavljac I dobar suprug.

 

Zena rodjena u znaku Raka je vrlo osecajna. Sanjalica je I voli dusevnu ljubav. Kao devojka voli da se dopisuje. Bracni drug je izvrstan. Voli decu I brak, bez dece nemoze zamisliti zivot. Iako u sustini moze da primi tudje uticaje ona je kao bracni drug postojana I verna. To trazi I od partnera. Treba joj prilaziti nezno, jer se ume uvrediti.

 

POSLOVNOST


Pod uticajem Meseca, te se obicno u narodu zovu rodjeni pod ovim znakom “meseceva deca”. Vrlo su umesni u manipulaciju sa novcem I prilicno poslovni, odnosno umeju biti takticni u resavanju po nekad dosta zamrsenih problema. Preterano su osetljivi. Imaju jako razvijen instinct. Osobe ovog znaka uspesno saradjuju I u poslovnom I u drustvenom pogledu sa osobama rodjene u znaku Jarca I Strelca. Nesto manje ali ipak uspesno saradjuju sa osobama Vodolije, Ovna, Skorpije I Vage. Prema svojim osobinama najmanje mogu saradjivati sa osobama iz znaka Lava.

 

ISHRANA

 

Osobe rodjene u ovom znaku veoma su cesto lenje jer im je spora razmena materija u organizmu. Ne interesuju se za sportove I zato vec oko 30 godina pocinju da se goje. Preporucuje im se dijeta sa manje tecnosti I sto manje soli. Imaju osetljiv stomak I zato je najbolje da potraze savet lekara pre nego sto pristupe nekoj dijeti. Mleko Im gotovo uvek prija.

 

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Zdravstveni Turizam Srbije

Međunarodni festival



Prodaja i servis računara


Ukupno 2217   Danas   362   Juče   718     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik