Događaji:


 

Prava Crna Gora


Devica

Od 21. avgusta do 20. septembra

 

Ovaj znak je pod uticajem Merkura, koji je ovde vladar. Sa ostalim planetama i zvezdama deluje na ljude rodjene u ovom znaku te oni imaju pozitivne osobine da su vrlo usluzni metodicni i znaju da ocene sta je dobro ili lose. Negativne osobine su sitnicarstvo i sklonost za svadju. U profesionalnom smislu najbolje im stoji zanatstvo.

 


Čovek rodjen u znaku Device je ispitivacke prirode, vrlo je ambiciozan i to narocito na poslu. Za proucavanje i iznalazenje novih poslovnih elaborata, kao i u ucenju ne pokazuje neke narocite sposobnosti. Ali su za prakticni deo posla skoro nezamenljivi. Covek u ovom znaku se trudi da je uvek ispravan do kraja. Ima cvrst karakter. Voli da ispoljava svoj izuzetan smisao za humor. Nije mnogo romantican i uvek se trudi da sve sto radi ima zdrav razum. Strog je u ocenjivanju poslova drugih ljudi. Ume da kritikuje sve sto smatra da nije ispravno. Otuda i njegova sklonost da licno bude potpuno tacan. Ima naklonost za glumu. Pokazuje sporost i kad ga bezvoljnost ili dosada opsedne ume da ujeda i zakera. Svoju veliku mogucnost prilagodjavanja upotrebljava samo po nekad ako za to ima odredjen interes.

 


Žena u znaku Device narocito je dobra domacica. Ume da oceni dobro i zlo i da se prilagodi kako u braku tako i na poslu. Njena je logika ceni drugoga da bi ljudi cenili tebe. Ona se trudi da svoje stanje uvek poboljsa. Njene preokupacije nisu ambicije za velicinu vec za sigurnost u opstanku. Ona najvise profesionalno moze da postigne kao uciteljica, sluzbenica ili bolnicarka. Znaci zanimanje gde nema mogucnosti da se postigne visok polozaj, ali gde se trazi istrajan rad i pozrtvovanje.

 


LJUBAV I BRAK


Muskarac rodjen u znaku Device vrlo je karakteran kako na poslovima tako i u ljubavi. Narocito u drustvu zene ja sposoban da ispolji svoj izuzetan smisao za humor. Nije po prirodi romantican. Ali ako se veze za jednu devojku i s njom se ozeni on je vrlo veran suprug i prijatelj. Devojku uzima tek posto se sa njom duze vreme poznaje. Konkretno u braku se trudi da bude primeran ljubavnik, suprug i otac.


Zena rodjena u znaku Device je veoma slicna po spoljnim osobinama muskarcu u istom znaku. U braku je veoma verna i pouzdana i odlicna je domacica. Kao majka je takodje odlicna i vicna cuvanju dece. U svim mogucim nastupanjima, kao majka i supruga je temeljita i razumna te bi se moglo reci da kod nje preovladjuje zdrav razum i praktican smisao za zivot.

 


POSLOVNOST

 


Ovaj znak je pod uticajem Merkura. Za osobe rodjene u ovom znaku svojstvena je ostrina duha. Jedno od osnovnih svojstva Device je inteligencija i samodisciplina. Kako kod njih ne preovladjuje osecanje, retko sretnu trajnija i cvrsca prijateljstva. Pazljivo odabiraju osobe koje ce im biti prijatelji. Retko im se desava da imaju uz sebe "prepreke" koje ih proganjaju. Sa Bikom i Jarcem ostvaruju dobre poslovne veze. Najtrajnije i najznacajnije prijateljstvo - poslovne veze ostvaruju sa osobama rodjenim u znaku Ribe. Sa Blizancima i Vodolijom takodje ostvaruju dobre poslove, cak bolje nego sa Bikom ili Jarcem. Vaga ih privlaci intelektualnim kvalitetima, a kod Strelca nailazi na sustinsku pomoc, savetodavnu narocito kada je u pitanju izdrzljivost u poslu i energicnost.

 


ISHRANA

 

Osobe rodjene u ovom znaku imaju osetljiv stomak i unutrasnje organe. Zbog toga cesto pribegavaju dijetama, odlaze u banje i moraju da se odreknu nekih vrsta hrane. Preporucuje im se da izbegavaju obilne obroke i da ne ostaju dugo za stolom. Pre nego sto se odluce za neku dijetu za mrsavljenje treba da potraze savet lekara.

 

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Zdravstveni Turizam Srbije

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 2114   Danas   259   Juče   718     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik