Događaji:


 

Prava Crna Gora


Blizanci

0D 21. MAJA DO 20. JUNA

 

Ovaj znak je pod uticajem Merkura. Karakteristicno je za ovu planetu da je znak koji pokriva ostrina duha. To je znak logike, rezona I duhovnosti.

 

Covek Blizanca je brz u reagovanju. Pokazuje uvek nervozu I nestalnost. Stalno bi pocinjao iz pocetka poslove jer zbog svoje inteligencije uvek ima mnogo planove. Te mu se cini da je novi bolji od starog. Treba napomenuti da covek Blizanca ne samo sto ne postoji kao izraziti tip, vec pokazuje vrlo razlicite sklonosti. S jedne strane spominje se njihova okretnost, a s druge nestalnost. Od pozitivnih osobina spominjemo prakticnost u svakom pogledu, prilagodjavanje vremenu I sredini. Zatim energicnost u radu I sveobuhvatnost u resavanju problema. Negativna osobina je nestalnost.
Po svojoj spoljasnosti odlikuje se po svojoj eleganciji. Dobar je zabavljas drustva, zato je omiljen I voljen. Voli da bude u zenskom drustvu. Prema njegovim sklonostima preporucuje mu se zanimanje politicara, pisca, novinara ili umetnika.

 


Zena rodjena u ovom zodijakovom znaku je prijatna u drustvu, zna da se ophodi prema raznim prilikama I situacijama sto joj pomaze da stekne ugled u dobre veze. Voli da se bavi naukom. Voli da cita. Ali na polju nauke nisu veliki stvaraoci vec znaju da ono sto je postignuto dobro shvate I da koriste u nastojanju da poslove obave u potpunosti dobro ili da to iskoriste u pribavljanju sredstava za bolji zivot. Po spoljasnosti to su vitke I lepe zene sa puno ostrine duha I gostoljubivosti.

 

LJUBAV I BRAK


Muskarac rodjen u ovom znaku lako menja raspolozenje, retko je potpuno raspolozen. Dok je maldic, vreme provodi stalno u drustvu devojaka, tada izabere jednu od njih, posvecuje njoj svu mogucu paznju. Veoma je odan suprug I otac. U braku voli da zena obozava iste stvari koje I on obozava. Tako svome bracnom partneru namece volju ali je zena njegova uvek sa njim zadovoljna.


Zena rodjena u ovom znaku mnogo drzi do svoje vanjstine. Kad izabira muskarca za bracnog druga ona se vrlo tesko odlucuje, jer svakom ume da nadje manu. Obicno nema mnogo smisla za porodicu ali ima organizatorskih sposobnosti koje je dopunjavaju, te ovu osobinu unosi u porodicne poslove. Kao domacica I supruga je veoma dosledna I marljiva.

 

POSLOVNOST


Karakteristicna osobina ovog znaka je ostrina duha. Blizanci su veoma komunikativni. Vole put. A puni su saosecanja za svoje bliznje. Posebno obozavaju I vole svoju bracu I sestre. Eto ove osobine uticu I na njihove poslove I drustvene odnose sa okolinom.
Uspesno mogu saradjivati sa Ribom, Jarcem I Devicom. Sa nesto manje uspeha, ali sa izvesnim pretenzijama na moguc uspeh dobra je njihova saradnja sa osobama u znaku Ovna, Strelca I Vage. Najmanje poslovnosti sa Skorpijom I Lavom.

 

ISHRANA

 

Blizanci su uglavnom umereni u jelu. Zenama rodjenim u ovom znaku savetuje se dijeta koju propisuje lekar da bi se izbegla prekomerna dehidratacija koze. Treba da uzimaju sto vise vitamina A, vocnih sokova I sireva.

 

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Zdravstveni Turizam Srbije

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 2147   Danas   292   Juče   718     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik